top of page

Streaming fra øvingslokalet

Det har vært en stille periode i Norge den siste tiden. Vi har selvfølgelig også blitt preget av dette. Vi hadde noen bookinger og bl.a. en ny tur til Spania spikret. På grunn av et bittelite virus, så ble det stopp på alt! Etter nesten to måneder uten øving, så samlet vi oss igjen og bestemte oss for å streame en "konsert" fra øvingslokalet. Dette blir en veldig enkel spilleopplevelse, med to små kameraer og lyd direkte fra forsterkere og noen monitorer. Lyd og bilde blir heller ikke i 100% sync. Vi tenker heller som så, at dere denne gang blir med oss på en øving...

Vi drar i gang 6 låter fra eget materiale og spiller slik det låter på øving. Dato er ikke satt enda, men vi håper på å få det til på kvelden 16. mai. Stay tuned......

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page